Hirdetés

Bohém rapszódia - magával ragad az új trailer

|

A Queenre és Freddie Mercury-ra koncentráló film korábbi előzetese még nem mindenkit győzött meg, az új videó hangulata azonban garantáltan elkapja a kétkedőket is.

Hirdetés

Noha a forgatás nem zajlott éppen zökkenőmentesen, azt már a legelső képekből érezni lehetett, hogy a Queen frontemberét életre keltő Rami Malek kiköpött Freddie Mercury, majd az első előzetes láttán meggyőződhettünk róla, hogy a színész valóban együtt élt és lélegzett a szereppel. Akkor még nem mindenki volt meggyőződve róla - a klasszikus dalokkal aláhangszerelt pillanatok ellenére sem -, hogy megérte elkészíteni a legendás zenekarról szóló zenés filmet, azonban a legújabb kedvcsináló remélhetőleg eloszlat majd minden kétséget. 

Hirdetés

A 20th Century Fox ugyanis megmutatta nekünk a Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) vadonatúj trailerét, amely képes olyan atmoszférát teremteni, hogy még az is együtt lélegezzen a kultikus zenekarral és annak zseniális énekesével, aki sohasem rajongott a Queenért. Ráadásul többet láthatunk a banda többi tagjából, így Brian May (Gwilym Lee), John Deacon (Joseph Mazzello) és Roger Taylor (Ben Hardy) is kap némi reflektorfényt Mercury (Rami Malek) mellett. Nézzétek meg, mindenképpen érdemes!

Az Anthony McCarten (A mindenség elmélete) forgatókönyve alapján és Bryan Singer (X-Men filmek, Közönséges bűnözők) rendezésében készült Bohém rapszódia november 1-én kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.