Hirdetés

Epikus előzetesen a Bosszúállók: Végtelen Háború

|

Ezért tuti bosszút állnak!

Hirdetés

Alig több, mint 1 hónap, és a mozikba kerül az év kétségtelenül legjobban várt filmje és egyben a Marvel 10 évének a kicsúcsosodása, a Bosszúállók: Végtelen háború. Befutott a második előzetes is és keresgéljük az állunkat.

Hirdetés

No persze nem azért, mert ne lenne epikus (naná, hogy az!), hanem Thanos kőgyűjtögető hobbija most már a jól ismert, de egymás számára még ismeretlen hősök számára is nyilvánvalóvá válik. És a szembenézésük az Őrült Titánnal és azok csatlósaival senkinek sem kecsegtetnek túl sok jóval.

Magyar feliratos: 

Angol:

Viszont az interakcióik már most imádni valóak, vagy érdekesek: Gamora és Tony, vagy Tony, Pókember és Űrlord, vagy az említett Hálószövő és Doctor Strange bemutatkozása már most rettentő szórakoztató a maga módján. Reméljük, hogy ennyi hős együttes ereje nem temeti maga alá a filmet, de a legutóbbi két Amerika Kapitányt is dirigáló Russo-fivérekben minden fenntartás nélkül megbízunk. A Bosszúállók: Végtelen háború április 27.-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.