Hirdetés

Itt a következő Sikoly film első szinkronos előzetese!

|

A "Mi a kedvenc horrorfilmed?" ikonikus kérdésre immáron ötödjére tudjuk ugyanazt a választ elsütni.

Hirdetés

Wes Craven 2015-ös halála után nem úgy tűnt, hogy a méltán híres Sikoly széria valaha is folytatódni fog az egyébként kifejezetten jóra sikerült, a rebootokra és feldolgozásokra reflektáló negyedik epizód után. Végül aztán hosszas huzavona után Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett ülhettek a rendezői székbe, akiknek munkásságát a 2012-es V/H/S vagy a 2019-es Aki bújt kapcsán lehetett szerencsénk megismerni. Szintén tavaly a direktor duó bejelentése után rövidesen megerősítették, hogy a eredeti trió, vagyis Neve Campbell, Courteney Cox és David Arquette is visszatérnek, kiegészülve nem kevés fiatal, feltörekvő tehetséggel. Az első, második és negyedik filmeket író Kevin Williamson ezúttal íróként ugyan nem, de producerként szintén visszatér.

Hirdetés

Most pedig végre megérkezett az első szinkronos előzetes is a soron következő, rebootként és folytatásként egyszerre szolgáló ötödik epizódhoz, amit itt tekinthettek meg:

Szinkronos:

Feliratos:

A következő Sikoly 2022. január 13-án érkezik a hazai mozikba, a főbb szerepekben a már említett eredeti trión túl olyanokkal találkozhatunk, mint Marley Shelton (Judy Hick sheriff helyettes az előző részből, mint a még egyetlen másik visszatérő szereplő), Jenna Ortega (You 2. évad, Wednesday), Melissa Barrera (In the Heights - New York peremén), Dylan Minnette (13 okom volt) és Jack Quaid (The Boys).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.