Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásának első kedvcsinálója!

|

A címe pedig rögtön több filmet is előre vetít.

Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum! hatalmas meglepetést okozott a Sony Pictures számára 2018-ban, hiszen nemcsak a kritikusok imádták (még az Oscar-díjat is bezsebelte a Legjobb animációs film kategóriában), hanem a rajongók is, akik közül sokan egyenesen a legjobb Pókember-filmnek tartják, ami valaha elkészült. Nem véletlen, hogy a stúdió azonnal berendelte a folytatást hozzá, amelyhez most végre befutott az első előzetes-féleség.

Hirdetés

Az Across the Spider-Verse (Part One) alcímet kapó film két és fél perces kedvcsinálójában a három főszereplő karakter tűnik fel: Miles Morales (Shameik Moore), akit meglátogat a Gwen Stacy-féle Póknő (Hailee Steinfeld), hogy felvegyék a harcot(?) a videó végén belibbenő Pókember 2099 karakterével. Őt ugyebár az Irány a Pókverzum! stáblista utáni jelenetében láthattuk, és akit Oscar Isaac szólaltat majd meg. Az említett három színészen kívül pedig még számíthatunk Jake Johnson (Peter Parker-féle Pókember), Issa Rae (Jessica Drew-féle Póknő) és Takuya Yamashiro (japán Pókember) feltűnésére is.

A folytatás rendezését Joaquim Dos Santos, Kemp Powers és Justin K. Thompson triója vállalta el, míg a forgatókönyvet az Irány a Pókverzumot is jegyző Phil Lord szerezte Christopher Millerrel és David Callahammel. A Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One) 2022. október 7-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.