Hirdetés

Brightburn - megkapta második előzetesét is a Superman-féle horrorfilm

|

Még mindig fura, még mindig véres, még mindig szuperhősös James Gunn legújabb produceri munkája.

Hirdetés

A Brightburn első hivatalos előzetese után végre itt van a második is, ami annak ellenére, hogy nem mutat túlontúl sok újat, még mindig hangulatos és továbbra is bizakodásra ad okot. Az új, két és félperces ízelítő erősebb hangsúlyt fektet a kirekesztettségre, és az ezzel kapcsolatos iskolai zaklatásra, ami egy kvázi kiindulási pontként is szolgál majd a teljes film kapcsán.

 

Hirdetés

A történetről továbbra is csak azt tudjuk, hogy egy égből pottyant fiúcska egyszerre csak felismeri hihetetlen szuperképességeit, de ahelyett, hogy jóra és az emberek megmentésére fordítaná, enged a sötét oldal csábításának. Elrontja a fűnyírógépet, bántalmazza a pincérnőket, de nagyon úgy látszik, hogy egy repülőgép balesetben is erősen közrejátszik. Mint múltkor is írtuk, a Brightburn a manapság igencsak ismeretes és valljuk be, kissé már elcsépelt Superman mítoszt fordítja ki magából, és azzal a kérdéssel játszik el, hogy mi lett volna, ha Superman nem jófiú lett volna.

 

A második előzetes láttán mi továbbra is azt mondjuk, hogy érdekes koncepcióval bír a Brightburn, amivel lehet is kezdeni valamit, viszont ez szorosan együtt jár azzal is, hogy a készítők merjenek elrugaszkodni a hollywoodi sémáktól és kliséktől. Ha majd a kész film vége annyit fog takarni, hogy a fiú megbánta bűneit, jó útra tér, akkor ne nagyon reménykedjünk abban, hogy ajnározni fogjuk. Ha egy film mer újat mondani, akkor merjen kiállni is mellette végig - máskülönben még a nagyon szexi, szakadt farmerben sikoltozó Elizabeth Banks sem lesz elegendő a pozitív kritikai fogadtatáshoz.

 

Ti várjátok már a Brightburnt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.