Hirdetés

Brutális összecsapást ígér az Injustice animációs film felnőtteknek szóló előzetese

|

R-es besorolás alatt élvezhetjük majd az alkotást.

Hirdetés

Alig pár hét múlva már érkezik is az egész estés Injustice animációs film, amelyhez a hónap elején kaptuk meg az első, rövidke kis kedvcsinálót, amelyről viszont akkor még nem sejtettük, hogy ez bizony egy R-es besorolású, azaz vért, erőszakot, és brutalitást ígérő DC-kaland lesz. A napokban azonban a Warner ezt egy vadiúj, felnőtteknek szóló előzetes keretén belül leleplezte.

Hirdetés

A film a 2013-ban megjelent Injustice: Gods Among Us című, Mortal Kombat-szerű verekedős játékon alapszik, kis változtatásokkal. A történet szerint miután Joker nem csak az éppen babát váró Lois Lane-t öli meg, de elpusztítja egész Metropolist is, Superman úgy dönt, hogy önkényes hatalomként átveszi az egész világ felett az irányítást, és brutális vaskézzel igyekszik fenntartani a rendet. Ezt azonban nem hagyhatja annyiban Batman, aki lázadást kezdeményez, hogy felszabadítsa a Földet Clark Kent önkényuralma alól.

A film október 19-én érkezik digitálisan, Blu-Ray-en és egy 4K Ultra HD Blu-Ray csomagban is, a főszereplők között pedig ott lesz Justin Hartley (Smallville, This is Us) mint Superman, Anson Mount (Star Trek Discovery, Hell on Wheels) mint Batman, Gillian Jacobs (Community) mint Harley Quinn, Kevin Pollak (Közönséges bűnözők) mint Joker és Jonathan Kent, valamint Janet Varney (Korra legendája) mint Wonder Woman.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.