Hirdetés

Megérkezett az Injustice animációs film első előzetese

|

Mi történik akkor, ha Superman válik a rosszfiúvá?

Hirdetés

Még májusban tudtuk meg, hogy egész estés animációs film készül a 2013-as Injustice: Gods Among Us című, DC karakterekre építő, Mortal Kombat-szerű verekedős játéka alapján, melynek története Superman megőrülése körül forog. Arra azonban nem számítottunk, hogy már idén nézhetjük is az alkotást, ami az első előzetes megérkezésével derült ki.

Hirdetés

Az egy perces kedvcsinálóból kiderül, hogy ezúttal nem dimenziók között fogunk ugrálni, hanem egy olyan alternatív valóságban játszódik majd a történet, amelyben Joker nem csak az éppen babát váró Lois Lane-t öli meg, de elpusztítja egész Metropolist is. Ennek hatására Superman úgy dönt, hogy önkényes hatalomként átveszi az egész világ felett az irányítást. Ezt azonban nem hagyhatja Batman, aki lázadást kezdeményez, hogy felszabadítsa a Földet Clark önkényuralma alól.

A karakterek hangjai között megtalálhatjuk Justin Hartleyt (Smallville, This is Us) mint Superman, Anson Mountot (Star Trek Discovery, Hell on Wheels) mint Batman, Gillian Jacobsot (Community) mint Harley Quinn, Kevin Pollakot (Közönséges bűnözők) mint Joker és Jonathan Kent, valamint Janet Varney-t (Korra legendája) mint Wonder Woman.

A film október 19-én megérkezik digitálisan, Blu-Rayen és egy 4K Ultra HD Blu-Ray csomagban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.