Hirdetés

BÚÉK - trailert kapott a téli szezon magyar komédiája

|

Mindenki azt akarja.

Hirdetés

A 2016-ban mozikba került Teljesen idegenek kellően zajos sikert aratott úgy, hogy igazából senki nem számított rá: idehaza több, mint hetvenezres nézősereget vonzott be a mozikba. Nem csoda tehát, hogy lecsaptak a feldolgozás lehetőségére (ahogyan azt tette még vagy 10 másik ország). 

Hirdetés

A Goda Krisztina (legutóbb a Veszetteket láthattuk tőle) által rendezett film sztorija megegyezik az alapul szolgáló eredeti történetével: végy egy baráti társaságot és vedd górcső alá, mi történik akkor, ha mindenki megnézheti, milyen üzenetet, képet kap a másik. Természetesen a mókás félreértések mellett nyilvánvalóan borítékolható a dráma is, ám az alant látható előzetes egyelőre inkább a dolog humorosabb oldalára mutat rá. 

Ugye? A filmet Goda Krisztina Divinyi Rékával írta közösen és remélhetőleg egy frappáns, szellemes és mondanivalóját tisztán és érthetően kommunikáló komédiát fogunk kapni, amit majd nem felejtünk el egykettőre. A BÚÉK december 6-tól kerül a mozikba és olyan színészeket láthatunk a főszerepekben, mint Elek Ferenc, Törőcsik Franciska, Mészáros Béla, Lengyel Tamás, Bata Éva, Szávai Viktória, valamint Hevér Gábor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.