Hirdetés

Új jeleneteket mutat a Marvel Kapitány új előzetese

|

Másfél perces kedvcsináló érkezett a következő Marvel kalandhoz.

Hirdetés

Szép lassan megérkezünk az idei év első Marvel filmjének, a Marvel Kapitánynak a bemutatójához, amelyben Carol Denvers történetét követhetjük majd nyomon, hogy miként is lett belőle az univerzum egyik legerősebb karaktere, aki majd aztán fordulópontot hozhat a Thanos elleni végső küzdelemben. Erről érkezett a mai reggelen egy special look videó, amelyben rengeteg új jelenetet is megtekinthetünk, ráadásul a Marvel Magyarországnak hála mindezt rögtön magyar felirattal. 

Hirdetés

A Brie Larson főszereplésével készült Marvel mozi a 90'-es években fog játszódni, ennek köszönhetően pedig olyan ismerős arcok térnek vissza fiatalabb verzióban, mint Phil Coulson (Clark Gregg) és Nick Fury (Samuel L. Jackson).  

A Marvel Kapitány március 7-én debütál a hazai mozikban Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.