Hirdetés

Berobbant a Marvel Kapitány teljes előzetese

|

Miután elhúzták előttünk a mézesmadzagot egy menő plakáttal most végre megérkezett a Marvel Kapitány teljesértékű előzetese, ami oda tesz apait-anyait.

Hirdetés

Tudjuk, tudjuk. Mindenki a Bosszúállók 4 első trailerére vár már türelmetlenül. Ha pontosak az információnk, akkor már nem kell sokat várnunk rá, a hét közepén vélhetőleg meg fog érkezni, de mielőtt rászegeződne a fél világ figyelme előtte vegyük szemügyre a Marvel Kapitány új előzetesét.

Hirdetés

A Brie Larson főszereplésével készülő Marvel mozi még a Bosszúállók 4 előtt kerül mozikba és olyan ismerős arcok térnek vissza benne, mint Nick Fury (Samuel L. Jackson) és Phil Coulson (Clark Gregg). A 90-es években játszódó film tovább bővíti az MFU kozmikus vonalát, felvonultat egy eddig nem látott idegen fajt és legfőképpen megismerteti a nézőkkel Carol Denverst, azaz Marvel Kapitányt.

A Bosszúállók csapatához csatlakozó új szuperhős szólófilmje 2019. március 7-én kerül a mozikba, Anna Boden és Ryan Fleck rendezésében. Hogy tetszik az új trailer?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.