Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Charlie angyalai reboot első trailere!

|

A hölgyekből álló kémcsapat visszatér, hogy Elizabeth Banks vezetésével ismét kihúzzák a világot a pácból.

Hirdetés

A Sony nem siette el a Charlie angyalai rebootot, hiszen a franchise legutolsó, botrányosan sikerült darabja még 2003-ban látott napvilágot, ami után érthető volt, hogy a stúdió nem szerette volna elsietni az elkerülhetetlen reboot munkálatait. Tizenhat esztendővel, na meg egy teljesen új szereplőgárdával később az Angyalok visszatérnek, hogy friss vért pumpáljanak a franchise keringésébe.

Hirdetés
 

A címszereplők közt megtaláljuk az Aladdinban elképesztő énektudásáról számot adó Naomi Scottot, az időközben valódi színésznővé cseperedett Kristen Stewartot, az újonc Ella Balinskát, valamint nem utolsó sorban a mozi írását, valamint rendezését is magára vállaló Elizabeth Bankset, akihez még egy Sir Patrick Stewart és egy Djimon Hounsou is csatlakozik, mert miért is ne. A reboot történetéről nem érdemes túl sok szót ejteni, ugyanis az első kedvcsináló alapján hozza majd a kémfilmekben már annyiszor látott alapot, vagyis a világ ezúttal is hatalmas pácban van, amit a dögös és annál halálosabb Angyaloknak kell majd megmenteniük.

A Charlie angyalai reboot várhatóan november 14-én kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.