Hirdetés

Charlie Day igazi sztárgárdával mutatja be, hogy bárki befuthat a filmiparban

|

Olyan színészeket sikerült megnyernie a filmjéhez, mint Ray Liotta, John Malkovich, Kate Beckinsale, Adrien Brody és Jason Bateman.

Hirdetés

Charlie Day-t valószínűleg a Felhőtlen Philadelphia miatt ismerik a legtöbben, amelyben Danny DeVitóval zseniális marháskodásokat hoznak össze, de olyan komédiákban is felbukkant a pályafutása során, mint a Förtelmes főnökök, a Vakáció és a Pofoncsata. Persze nem csak vígjátékokban szerepelt, két Tűzgyűrű film mellett láthattuk a Hotel Artemis című akcióban, valamint szinkronizált a LEGO-kalandokban, a Szörny egyetemben és a Supe Mario Bros.: A filmben is. 

Day legújabb filmjében nem csupán a dupla főszerepet vállalta el, a Fool's Paradise lesz a rendezői debütálása, ráadásul a forgatókönyvet is ő jegyzi. Ha ez még nem lenne elég, számos pajtását meggyőzte, hogy csatlakozzon ehhez a szatírikus komédiához. 

Hirdetés

A történet szerint egy elmegyógyintézetből kiebrudalt férfinek (Day) hatalmas mákja lesz, amikor felfedezik, hogy pont úgy néz ki, mint egy metodista színész, aki nem hajlandó elhagyni a lakókocsiját. Innentől kezdve pedig a férfi élete felfordul és csak kapkodja a fejét mindenen, ami történik vele, legyen az munka, szerelem vagy más. A Fool's Paradise olyannak érződik, mintha Charlie Day Charlie Chaplint idézve gunyolódna Hollywoodon és a szórakoztatóiparon.

A film szereplőgárdáját erősíti a forgatás óta elhunyt Ray Liotta, Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Common, Dean Norris, John Malkovich és Edie Falco is, de rajtuk kívül is felbukkannak majd cameózni ismert arcok. 

A Fool's Paradise május 12-én kerül az amerikai mozikba, remélhetőleg hozzánk is eljut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.