Hirdetés

Child’s Play - előzetesen Chucky legújabb vérengzése

|

A démonikus baba rebootja még idén nyáron mozikba kerül, kérdés csak az, hogy kell-e ez nekünk.

Hirdetés

A Child's Play - vagy ahogy idehaza ismerik: Gyerekjáték - egyike az egyszerűen blőd és már-már nevetséges horrorszériáknak, ami még anno 1988-ban indult útjára. Azóta megért 7 folytatást, melyeknek népszerűségük és egyben minőségük a Péntek 13 sorozattal vetekedett, de a készítők úgy gondolták, mégis muszáj rebootolni az egész szériát, hogy egy újabb köntöst kapjon. Ennek az újragondolásnak érkezett meg a legújabb előzetese, ami még mindig véres, még mindig jump scare-es, és még mindig teljesen feleslegesnek tűnik.

Hirdetés

Ebben az új filmben Aubrey Plaza (Légió) alakítja Andy (Gabriel Bateman - Amikor kialszik a fény) édesanyját, aki a kisfia születésnapjára egy új babát, Chucky-t szánja ajándékként. Viszont a reboot szakít az eredeti elgondolással, vagyis hogy egy sorozatgyilkos szelleme kerül bele a babába, és ezáltal kezd el gyilkolászni, mert jelen esetben behozzák a modern technikát is. Egy alkalmazás apropóján a ház csaknem összes gépe összeköttetésbe kerül, ami majd működtetni fogja magát Chuckyt is, ám a babát valahogyan meghackkelik, így önfeledt gyilkossá válik, aki a szoba félhomályából támad.

Az új Child's Play idén nyáron, egészen pontosan június 20-án kerül majd a hazai mozikba, viszont teljesen őszintén, fogalmunk sincs, kiknek kellene ajánlani ezt a filmet. Az eredeti széria rajongói (vannak itt ilyenek?) feltehetően felhúzzák majd a szemöldöküket a változtatás gyanánt, viszont hogy ez mennyire lesz majd a mozi erőssége, nem tudjuk. Mindenesetre Chucky hangját Mark Hamill fogja kölcsönözni, akinek biztosra veszem, zsíros csekket nyomtak a markába emiatt a trash miatt.

 

Nektek tetszik az új Chucky?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.