Hirdetés

Csacsi öreg medvém! - Barátom, Róbert Gida előzetes

|

Visszatérés a Százholdas Pagonyba!

Hirdetés

Nem lennék a magyar címadók helyében, hiszen vagy megtarják az eredeti Christopher Robint, ahogy a nemrég bemutatott életrajzi filmben is, a Viszlát, Christopher Robin esetében is, esetleg egy Szervusz toldalékkal még inkább összezavarják a magyarokat, vagy pedig ezúttal magyarítják a klasszikus Róbert Gidára. Csakhogy akkor kénytelenek lennénk mindig mosolyogni, akárhányszor így szólítják Ewan McGregort. Update: a hivatalos magyar cím "Barátom, Róbert Gida" lett. 

Hirdetés

Merthogy ez egyfajta folytatása a klasszikus történetnek, amelyben Róbert Gida (McGregor) már felnőtt és elfelejtett gyereknek lenni, éppen ezért tér vissza a csacsi öreg medve, hogy minderre emlékeztesse. Nem csoda ha mindezek alapján valakinek mondjuk Spielberg Hookja ugrik be.

A Disney mindenesetre ién a szokásos Star Wars és Marvel-filmek mellett is nagyot megy, hiszen év végén érkezik még a Mary Poppins visszatér, valamint a Diótörő és a Négy Birodalom, amelyek közül egyik vagy másik garantáltan el fog vérezni. A filmet a manapság kissé eltűnt, de a legváltozatosabb filmeket készítő Mark Forster (Szörnyek keringője, Papírsárkányok, A Quantum csendje, Z világháború) dirigálta, akitől nem idegen az effajta mesélés, hiszen anno az Én, Pán Péterrel Oscar-közelbe juttatta Johnny Deppet és megismertette a világgal Freddie Highmore-t, de McGregorral sem ismeretlenek egymás számára, hiszen a 2005-ös Maradj!-ban már dolgoztak együtt.

Szinkronos: 

Eredeti: 

McGregor mellett feltűnik még Hayley Atwell, a feleség, Evelyn szerepében, Bronte Carmichael a lányuk szerepében és Marg Gatiss, mint Róbert Gia főnöke. Micimackót eredetiben ezúttal is Jim Cumming szólaltatja meg, ezért bízunk benne, hogy legalább Mikó Istvánt megint hallhatjuk, hiszen a többieket olyan színészek tolmácsolják majd eredetiben, mint Chris O'Dowd (Tigris), Peter Capaldi (Nyuszi), Toby Jones (Bagoly), vagy Sophie Okonedo (Kanga). A Disney második félévi mese hullámát pedig ez nyitja majd, ugyanis a bemutató augusztus 3, amely nem szokott túl jól elsülni, talán maga az egeres cég sem remél tőle sokat és az előzetes is egy kifejezetten bensőséges, meghitt mozit sugall, de majd meglátjuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.