Hirdetés

Befutott a Mary Poppins visszatér első trailere

|

Évtizedekkel az eredeti rész után folytatódik a Disney klasszikus musicale, a Mary Poppins, méghozzá az elbűvölő Emily Blunttal a főszerepben. Már előzetes is van hozzá.

Hirdetés

Az 1964-es eredetit minden ízében megidézni kívánó folytatás ott veszi fel a fonalat, ahol P.L. Travers regényei eredetileg is játszódnak, az 1930-as évek Londonjában, ahol a már felnőtt Banks gyerekek, Michael (Ben Whishaw) és Jane (Emily Mortimer) szorulnak segítségre. Julie Andrews ezúttal a szintén varázslatos Emily Bluntnak adta át a legendás szerepet, Mary Poppinst, akit Rob Marshall (Chicago, Vadregény, Kilenc, Egy gésa emlékiratai) elképzelésében láthatunk újra a vásznakon. 

Hirdetés

A Disney most megosztotta a Mary Poppins visszatér teaser trailerét, amely sajnos nem közvetíti azt a bájosságot és szerethetőséget, amely a klasszikust jellemzi, viszont ennyi kedvcsinálóból még ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, ráadásul a szereplőgárda is nívós. Blunt és Whishaw mellett ugyanis olyan további kiváló színészek igyekeznek majd minket szórakoztatni és belopni magukat a szívünkbe, mint Meryl Streep, Colin Firth, Angela Lansbury, Julie Walters és Dick Van Dyke. 

A Mary Poppins visszatér hazai premierje december 27-én lesz. Ti mit  gondoltok az első ízelítőről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.