Hirdetés

Coco kisfilm - A Pixar új mozija továbbra is haláli

|

Dante kutyus már most garantáltan belopja magát sokak szívébe.

Hirdetés

Nem rég adott életjelet magáról a Pixar új egész estés, ismét eredeti ötlet alapján készülő mozija, a Coco, amelyben egy kisfiú és a kutyája a mexikói holtak napján a Holtak Földjén köt ki. Most ehhez érkezett egy vicces kisfilm, amely az említett ebet állítja a középpontba.

Hirdetés

Dante kutya már most méltó vetélytársa lehet a Pixar korábbi sikerfilmje, a Fel! csekély értelmű ebének, Dugnak (Mókus!), aki a guberálás közben akad rá egy ízletes csontra, amely viszont nem úgy viselkedik, mint ahogy a rendes csontok általában szoktak. Eme szórakoztató két perc alapján továbbra is ígéretesnek tűnik a Toy Story 3-at is jegyző Lee Unkrich filmje, amelyben remekül vegyül a humorral a halál és az elmúlás témája, valamint a szegénységé, legalábbis a stúdióra jellemző rétegeltség most is ott van. A Coco november 22-étől lesz látható a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.