Hirdetés

Váratlan szépség trailer – Will Smith randevúja a halál-idő-szerelem hármassal

|

Will Smith a képregényfilmek világa után visszatér a drámai közegbe a Collateral Beautyban, ahol egy családi traumát követően húsvér emberként jelenik meg számára a halál, az idő és a szerelem is. Nézzétek meg a szinkronos előzetest velünk.

Hirdetés

Will Smith nem sokáig bánkódhat az Öngyilkos osztag negatív kritikáinak zuhataga miatt, hiszen az év végén a Váratlan szépség (Collateral Beauty) kapcsán minden bizonnyal ismét a pozitív visszajelzések össztűzébe fog kerülni, legalábbis az első szinkronos előzetes alapján.

Hirdetés

Az Ördög pradát visel rendezőjének, David Frankelnek új filmjében Will Smith egy megtört apát alakít, aki elvesztette a gyermekét, aminek következtében az élet értelmét is megkérdőjelezi.  Végső elkeseredésében postai leveleket küld ki a világba, megcímezve a halált, az időt és a szerelmet, amiért még barátai is furcsa szemmel néznek rá. Ám arra még ő sem számít, hogy a címzettek hirtelen betoppanjanak az életébe, hogy annak ismét értelmet adjanak, miközben fenekestül felforgatják azt. 

Will Smith az Öngyilkos osztag után ezúttal sem panaszkodhat a színésztársaira, hiszen ismét egy ütős gárdával fogja megkísérelni belopni magát a nézők szívébe. Kísérőtársként olyan nevekkel találkozhatunk, mint Edward Norton, Keira Knightley, Michael Pena, Kate Winslet vagy Helen Mirren.

A ti érdeklődéseteket is megragadta a decemberben hozzánk is érkező Váratlan szépség (Collateral Beauty) koncepciója?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.