Hirdetés

Csodaszép és megható előzetest kapott a DreamWorks újdonsága, A vad robot

|

Az animációs film látványos képvilággal igyekszik elkápráztatni minket.

Hirdetés

Idén nem igazán panaszkodhatnak a DreamWorks Animation rajongói, hiszen a Kung Fu Panda 4 mellett az ősszel egy másik animációs projekt is érkezik a stúdiótól A vad robot (The Wild Robot) címmel. Ez pedig most egy lenyűgöző és egyben nagyon megható trailert villantott.

Az animációs projekteket általában a szinkronhangokkal is promózzák, ám az alábbi képkockák alapján nagy szinkronmunkára ezúttal nem volt szükség.

Hirdetés

A történet szerint Roz, a robot egy űrhajó-balesetet követően egy szigeten találja magát, ahol szép lassan megismerkedik a természet változatos képviselőivel. A trailer végére felsejlik, hogy bizony Roznak alaposan át kell gondolnia, kihez is tartozik hűséggel, amikor a fejlett technológia egyéb képviselői belépnek a képbe.

Roz hangját Lupita Nyong'o kölcsönzi, de olyan színészek orgánumát is felismerhetik majd az eredeti nyelven nézők, mint Pedro Pascal, Catherine O'Hara, Bill Nighy, Kit Connor, Stephanie Hsu, Mark Hamill, Matt Berry vagy Ving Rhames. A magyar bemutatóra október 24-én számíthatunk. 

Ti befizettek majd a DeamWorks őszi projektjére is?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.