Hirdetés

Újabb előzetesen a The Current War, idén már tényleg láthatjuk a feltalálók harcát

|

Megérkezett a The Current War újabb kedvcsinálója, amelyben Benedict Cumberbatch és Michael Shannon feszülnek egymásnak Amerika kivilágításának versenyében.

Hirdetés

Már 2017-ben is láthattuk az első előzetesét a sztárparádés kosztümös filmnek, a The Current Warnak, azóta viszont a The Weinsten Company csődje miatt kétségessé vált, hogy mikor kerül (ha egyáltalán bekerül) a mozikba a film. Szerencsére a 101 Studios felvásárolta a film jogait, és a végső munkálatok befejezésével még idén mozikba kerül a The Current War. A film premierje október 4-re esik az Egyesült Államokban, Angliában már júliusban bemutatják, viszont a hazai bemutató dátumáról még nincsenek információink.

Hirdetés

Az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni rendezőjének új filmje a The Current War történelmi dráma, amely az 1880-as években játszódik, két neves feltaláló, Thomas Edison és George Westinghouse rivalizálására fókuszál. Benedict Cumberbatch és Michael Shannon mellett még olyan sztárok is feltűnnek mint Katherine Waterston (Legendás állatok: Grindelwald bűntettei), Tom Holland (Pókember: Idegenben), Matthew Macfadyen, Tuppence Middleton és Tesla szerepében Nicholas Hoult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.