Hirdetés

Dark fantasy anime érkezik a Netflixre, trailerünk is van hozzá

|

A Bastard!! heavy metal zenével és véres akciójelenetekkel adaptálja a híres mangát.

Hirdetés

A Netflix a Warner Bros. stúdió közreműködésével újabb animével fogja bővíteni a kínálatát 2022-ben, ami Hagivara Kazusi híres 1988-as Bastard!! című mangáján fog alapulni. Hagivara saját bevallása szerint a Dungeons and Dragons szerepjátékokból, no meg a heavy metal zenei műfaj iránti szeretetéből inspirálódott a történet elkészítésekor, mely hatások a most megjelent anime traileréből is visszatükröződnek.

Hirdetés

A történet szerint a pusztítás istene, Anthrasax egyszer már majdnem romba döntötte a világot, ám sikeresen bebörtönözték őt. Amikor viszont évszázadokkal később négy nagyúr az isten felszabadítására adja a fejét, Dark Schneider, egy antihős mágus is reinkarnálódik egy 14 éves testébe. Az animét Ozaki Takaharu rendezi, az eredeti szinkronhangok között pedig Tanijama Kiso is megtalálható, aki az Attack on Titanben vagy a Bungo Stray Dogsban is hangját kölcsönzi karaktereknek.

Nektek, hogy tetszett ez a rövid kis ízelítő? Olvastátok esetleg a mangát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.