Hirdetés

A legsötétebb óra - traileren Gary Oldman, mint Winston Churchill

|

Gary Oldman ki sem látszik a maszk alól, de így is el fog minket bűvölni, ez már a A legsötétebb óra (Darkest Hour) legelső trailere alapján elkönyvelhető. Talán végre ő is megkapja a rég áhított arany szobrot? Könnyen meglehet!

Hirdetés

Vitán felül Gary Oldman korunk egyik legzseniálisabb színésze, aki bárkit könnyedén el tud játszani. Az utóbbi időben ugyan ráállt a jófej karakterszerepekre (lásd. Pl. Robotzsaru), de elsősorban a negatív karakterek ismerőjeként híresült el. Most azonban a XX. század egyik legnagyobb formátumú politikusát, Winston Churchillt kelti életre a legutóbb a Pánnal csúnyán befürdő Joe Wright által dirigált Darkest Hour című II. világháborús drámában. A film 1940-ben játszódik, Churchill brit miniszterelnökként eltöltött első napján, amikor Nagy-Britannia nagy nyomás alatt állt, hogy alkudjanak meg Hitlerrel és váljanak a Harmadik Birodalom bábjává. Sokat küszködött a döntéssel, de mindannyian tudjuk, hogy mi lett a vége. 2002-ben egyébként készült egy TV-film Churchill - A brit oroszlán címmel, amely az ezt megelőző időszakot dolgozza fel és a brit miniszterelnök beiktatásának napján ér véget, szóval történelmileg annak egyfajta folytatásaként is fellehetne akár fogni.

Hirdetés

Rendkívül hálás szerep lehet ez Oldmannek, akire amikor legutóbb a Suszter, szabó, baka, kémben főszerepet bíztak, Oscar-jelölésig vitte és Wright mozijait ismerve, ez könnyedén megismétlődhet. A legsötétebb óra (Darkest Hour) legelső trailere mindenképpen bizakodásra ad okot: 

Szinkronos:

Angol:

Már csak Mr. Oldman miatt is elképesztően várjuk A legsötétebb órát, hiszen egy olyan nagy formátumú embert, mint Churchill csak egy olyan nagy formátumú színész tud életre kelteni, mint ő (rajta kívül felbukkan még a vásznon Ben Mendelsohn, Lily James és Kristin Scott Thomas is). A premier hazánkban valószínűleg 2018. január 18-án lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.