Hirdetés

Celine Dion énekli a Deadpool 2 betétdalát

|

A dalnál már csak a hozzá készült videóklipp a sokkolóbb.

Hirdetés

Amikor az ember már azt hinné, hogy a Deadpool 2 marketingje nem lehetne őrültebb, akkor Ryan Reynoldsék mindig húznak valami váratlant. Most például azt, hogy a nagypofájú zsoldost összeengedték Kanada másik nemzeti kincsével: Celine Dionnal.

Hirdetés

Celine pedig énekli a maga érzelmes új nótáját, az Ashes-t, amire mellette maga Deadpool lejt táncot... magassarkúban. Egyszerre sokkoló és pofátlanul vicces a videó, a vége nem különösebben.

Emellett persze némileg kérdéses Deadpool jövője is. Azt maga Reynolds nyilatkozta, hogy Deadpool 3-ra ne nagyon számítsunk (ezt már egy trailerben is említette), hanem az X-Force moziban találkozhatunk vele legközelebb, amit az új film már amúgy is felvezet érdemben. Viszont a legnagyobb kérdőjel az továbbra is az, hogy a Disney-Fox üzlet (már amennyiben jóváhagyják) mennyiben befolyásolja az X-Menek és Deadpool sorsát a továbbiakban. Reynolds erről így nyilatkozott. 

Erről igazán nem tudok semmit. Olvastam, hogy (a Disney elnöke) Bob Iger nyilatkozatát, mi szerint úgy érzi, bővan van lehetőség olyan korhatáros figurákra az univerzumukban, mint Deadpool. Ez teljes mértékig gondolkodásra késztetett a részemről, hogy a Disney azért vásárolta fel a Foxot, hogy leépítse, vagy valami ilyesmi. Úgy gondolom azért vásárolták meg a Foxot, hogy ez is talomban legyen.

Az X-Men széria felett basáskodó producer, Simon Kinberg, aki a jövőre tolt epizódot, a Dark Phoenix-et is rendezi szintén bizakodó a jövőt illetően: 

Egyrészről Drew Goddard készen áll arra, hogy belevesse magát az X-Force moziba, másrészt ha hiszik, ha nem próbáljuk tető alá hozni a Gambit-filmet [Channing Tatummal]. Addig reménykedve haladunk előre, amíg mást nem hallunk.

Mindenesetre a Deadpool 2 mindössze 2 hét múlva megérkezik, jövőre pedig a Dark Phoenix-re és az Új Mutánsokra is biztosan számíthatunk még, de hogy mi lesz az X-Menek sorsa a megkötött üzlet után, az még igencsak a jövő zenéje. Mindenesetre sajnálnánk, ha az efféle őrületekre nem lenne lehetőség a továbbakban, mint Celine és Deadpool magánszáma.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.