Hirdetés

Nem lesz Deadpool 3?

|

Nem sokkal a Deadpool 2 premierje előtt nyilatkozott Ryan Reynolds a folytatásról.

Hirdetés

Sok minden kellett ahhoz, hogy a 20th Century Fox rábólintson a Deadpool filmre - például egy kiszivárogtatott tesztfelvétel és a rajongók nyaggatása -, de végül zöld utat adott neki és nem bánta meg, ugyanis Ryan Reynolds szerelemprojektje hatalmas siker lett. Meglátva a franchise-ban rejlő lehetőségeket, a stúdió azonnal berendelte a Deadpool 2-t, amely emeli a téteket olyan karakterek behozásával, mint Kábel és Domino, valamint bemutatja a leendő X-Force csapat tagjait is.

Hirdetés

Korábban még biztosra vettük, hogy a sikernek köszönhetően el fog készülni a Deadpool 3 is az önálló X-Force mozi mellett, azonban Ryan Reynolds legutóbbi nyilatkozata alapján sajnos nem ez a helyzet. A színész a Starnews Koreának számolt be róla, hogy talán furcsának tűnik, de nem hinné, hogy valaha is el fog készülni a harmadik rész, mert az X-Force filmmel folytatják, ami így is Deadpool csapatáról fog szólni. 

Reynolds azt is elmondta, hogy az X-Force banda erkölcsileg sokkal rugalmasabb, mint mondjuk a Bosszúállók, így hajlandóak elvégezni azokat a piszkos munkákat is, amiket mások nem. Persze, hogy mi lesz Deadpoolék sorsa, az nagyban függ majd a Disney-Fox üzlettől is, ami valószínűleg 2019 nyaránál előbb nem fog lezáródni. Utána viszont már Feigéken múlhat a franchise jövője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.