Hirdetés

Így készült a Deadpool 2 zenei videó klipje

|

És még új poszter is akad.

Hirdetés

Már csak bő 1 hét van hátra, hogy Deadpool másodjára is elszabaduljon a mozivásznakon, addig pedig a közösségi médiában őrjöng. Ennek legutóbbi ékes példája az volt, amikor a Céline Dion legújabb, "Ashes" című kislemezéhez készült videó klipben vonaglott... tűsarkúban. Most a kulisszák mögé is bevezet minket a nagypofájú zsoldos.

Hirdetés

Ebből megtudhatjuk azt is, hogy még az olyan rettenthetetlen hősök is, mint amilyen ő, lámpalázasak tudnak lenni Céline Dion hologramjától is és hogy már jó ideje nem táncolt, de a szent célért mindent. Plusz még egy kis taperolásnak is a szemtanúi lehetünk, amit nem valószínű, hogy a #metoo mozgalom a zászlajára tűzne, mivel szemmel láthatóan kölcsönös beleegyezéssel történt az egész.  

Ennek tetejébe még érkezett egy újabb poszter is a filmhez, amolyan igazi oldschool fajta, amin még hattyú is van. A Deadpool 2 május 17-től látható a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.