Hirdetés

Deadpool 2 szinkronos előzetes - fejetlenség fejetlenség hátán

|

És ezt Ryan Reynoldsék szó szerint is vették. A magyar változatban is.

Hirdetés

Miután Thanos várhatóan megritkítja a Bosszúállók sorait a Végtelen háborúban, remek lesz levezetésként szórakozni egy jót kedvenc szabad szájú zsoldosunk legújabb agymenésén, aki semmit és senkit nem kímélve direkt nyomja fullba a kretént és mi pont ezért imádjuk. 

Hirdetés

A Deadpool 2-ben bemutatkozik néhány új pajtása is, például Kábel képében Josh Brolin vagy éppen a Dominót alakító Zazie Beetz. Hasonlóan az eddigi ízelítőkhöz, az újból sem maradhattak ki a folytatás legfontosabb karakterei és természetesen továbbra sem rendszeresen átfejelik azt a bizonyos negyedik falat. Nem is szaporítanánk tovább a szavakat, Deadpool stílusát csakis akkor érthetitek meg, ha látjátok: 

Szinkronos: 

Eredeti: 

A Deadpool 2 május 17-én kerül a hazai mozikba David Leitch (Atomszőke, John Wick) rendezésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.