Hirdetés

Deadpool csúcsra járatja az őrületet David Beckhammel

|

Deadpool mindent megtesz annak érdekében, hogy bocsánatot kérjen az ismert focisztártól. Ennek a videónak bizony minden másodperce arany.

Hirdetés

Ha mindenkitől bocsánatot kérne Deadpool, akin valaha is élcelődött, akkor élete végéig esdekelhetne, viszont kedvenc nagypofájú zsoldosunk a második film promóciójaként most mégis úgy dönt, hogy kivételt tesz.

Hirdetés

A legújabb Deadpool 2-es videóban a vérvörös latexba préselődött Ryan Reynolds próbálja meg kiengesztelni David Beckhamet azért, mert az előző részben poénkodtak rajta egy kicsit. A focicsillag persze nem adja könnyen magát, ráadásul csípőből visszatüzel, amint lehetősége adódik rá.

A Deadpool 2 május 17-én kerül a hazai mozikba Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, Morena Baccarin és Brianna Hildebrand szereplésével.

És nektek hogy tetszett a Boltneck?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.