Hirdetés

Meggyőző az új Death Note trailer

|

A Netflixes Death Note film végre érdemlegeset mutat magából az új előzetesben.

Hirdetés

Eddig csak egy sejtelmes teaser alapján találgathattuk, hogy milyen is lesz a Netflix Death Note adaptációja, de ma már egy teljesértékű trailer áll a rendelkezésünkre, hogy kiértékeljük a látottakat. A Tsugumi Ohba és Takeshi Obata mangája alapján készülő alkotás kissé elrugaszkodik a gyökereitől és a cselekményt Japánból az Egyesült Államokba röpíti. Aki tehát egy pontról pontra adaptált filmet szeretett volna csalódni fog, de bízunk benne, hogy Adam Wingard rendező feldolgozásában is épp annyi örömünket lelhetjük, mint az eredeti műben.

Hirdetés

A Death Note egy középiskolás srác történetét meséli el, aki egy természetfeletti füzetre bukkan, melynek használója képes bárkit megölni az illető nevének és arcának ismeretében. A nemmindennapi bűnügyi-thrillert a halálisten, Ryuk és a gyilkos füzet tulajdonosát üldöző detektív, L teszik még izgalmasabbá.

A film 2017. augusztus 25-én érkezik a Netflixre. Főbb szerepekben Nat Wolff, Margaret Qualley, Keith Stanfield, Paul Nakauchi, Shea Whigham és Willem Dafoe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.