Hirdetés

Gengszterzsaruk - előzetesen Gerard Butler és 50 Cent akciófilmje

|

Hatalmas pénzeket tervez lenyúlni egy bűnbanda, de Gerard Butler és elit csapata szembeszáll velük.

Hirdetés

Christian Gudegast rendezőként is kipróbálja magát a Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma után, ahol még a forgatókönyvért felelt. A Den of Thieves története szerint egy vérprofi bűnözőcsapat egymás után rabolja a bankokat, mikor felbukkan Gerard Butler, a legkeményebb zsaru a környéken, és csapatával minden beleadnak, hogy lekapcsolják a rablókat, akik az Amerikai Egyesült Államok központi bankjára vetettek szemet.

Hirdetés

A Gengszterzsarukban (Den of Thieves) Gerard Butler mellett felbukkan még 50 Cent, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Kaiwai Lyman-Mersereau, Jermaine Rivers és Mo McRae is. A lentebb látható előzetes látványos akció-rablósfilmet ígér, amiben Gerard Butler ugyanazt a keményfickót hozza majd, mint a Támadás a Fehér Ház ellen filmekben. Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer.

Szinkronos:

Angol: 

A Gengszterzsaruk jövő év elején, január 18-án kerül majd a hazai mozikba. Nektek meghozta a kedvetek az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.