Hirdetés

Végállomás: esküvő trailer - amikor John Wick visszafogja magát

|

Keanu Reeves és Winona Ryder egy (anti)romantikus komédiában mutatnak görbetükröt a műfaj leggiccsesebb filmjeinek, avagy ilyen John Wick a hétköznapokban. Befutott a szinkronos trailer is.

Hirdetés

Míg régebben a Mátrix filmek Neója ugrott be egyből valakinek, ha meghallotta Keanu Reeves nevét, manapság inkább a megállíthatatlan bérgyilkos, John Wick képe tör elő az emlékekből, akit ráadásul 2019-ben viszont láthatunk majd a John Wick 3-ban. De előtte még befut a mozikba egy egészen más típusú sztori is a színész főszereplésével. 

Hirdetés

Victor Levin (Kizárólag öttől hétig) anti-romantikus vígjátékában, a Destination Weddingben Keanu Reeves és Winona Ryder (Fekete Hattyú, Stranger Things) két boldogtalan és kelletlen esküvői vendéget alakítanak, akik között a személyiségük ellenére egy sajátos kapcsolat alakul ki. A legelső trailer alapján kellemes kis komédiát hozott össze a stáb, nézzétek csak: 

Szinkronos: 

Eredeti: 

Ez lesz a negyedik alkalom, hogy Reeves és Ryder egy filmben látható, ugyanis korábban együtt játszottak az 1992-es Drakulában, a Kamera által homályosanban és a Pippa Lee négy életében is. A Végállomás: esküvő (Destination Wedding) szeptember 13-án kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.