Hirdetés

Új videón a Doctor Strange

|

A legújabb kis videó tanúsága szerint a Doctor Strange ütni fog IMAX-ben.

Hirdetés

Már csak szűk 3 hét van hátra a Marvel legújabb üdvöskéje, a Doctor Strange bemutatójáig, így a stúdió is gőzerőre kapcsol... habár az eddig kiadott, megszámlálhatatlan mennyiségű TV Spot nem tudom, hogy micsoda. Ebben pedig újabb képsorokkal jutalmazzák a rajongókat.

Hirdetés

Persze jobbára a Marvel fejese, Kevin Feige, valamint a címszerepet alakító Benedict Cumberbatch beszélnek Strange világáról és méltatják a legendás Steve Ditko-t, valamint méltatják az IMAX-et. És ama pár új képkocka lapján nem is minden ok nélkül, ami alapján a készítők valószínüleg gyakran élhetnek az LSD jótékony hatásával, és ezt az élményt szeretnék megosztani a mozinézőkkel is, akiknek szüksége lesz majd a popcorn és a cola mellé egy papírzacskóra is, hogy előbbieket legyen mit kiüríteni. A Doctor Strange november 4.-én - nálunk 3.-án - varázsolja el a mozikat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.