Hirdetés

Egész estés Dragon Ball Super érkezik még idén

|

Addig üsd a Super Saiyant, amíg mozog!

Hirdetés

A Dragon Ball széria ismét régi fényében tündököl, hiszen a Super alcímet viselő széria nagy sikerrel fut hazájában és a hónap végén nálunk is műsorra tűzi a VIASAT6. Ennek fényében nem meglepő, hogy érkezik egy mozifilm is még ebben az évben. 

Hirdetés

Ezt maga a széria atyja, Akira Toriyama erősítette meg.

A következő Dragon Ball Super-film a most a TV-ben futó sorozat után játszódik. Tartalmilag kicsit könnyedebbek lesznek a korábban Dermesztő és Szuper Csillagharcosok által érintett és felfedezetlen témák. Rendkívül szórakoztatónak találom a történetet, amely egy régóta várt, félelmetes ellenfelet vezet be. 

A 2013-as Battle of Godshoz és az előző F, mint Feltámadáshoz hasonlóan a történetet is részben én írtam. Pár dolgot rajzoltam is, mint például vázlatterveket. Igazából elfoglalt vagyok mint mindig és ha nem foglalkoznék a sorozattal, akkor arra gondolnék, hogy miért nincs az animére elég időm. (nevet)

A filmet Tatsuya Nagamine rendezi, Naohiro Shintani lesz az animációs rendező, Kazuo Ogura pedig a művészeti rendező. Viszont ami érdekes, hogy Toriyama elmondása szerint a széria csak ideiglenesen szünetel, vagyis valamikor folytatódik, ami a globális sikert elnézve nem csoda. Az új, egész estés, egyelőre cím nélküli Dragon Ball Super film december 14-én debütál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.