Hirdetés

Drakulics elvtárs trailer - magyar földre magyar vámpírt

|

Az Isteni műszak rendezőjének legújabb filmje fekete humorral önti nyakon a vámpírok mítoszát.

Hirdetés

Ha még nem láttátok, akkor mindenképpen pótoljátok Bodzsár Márk korábbi filmjét, az Isteni műszakot. Nem csak azért, mert egy remek darabról van szó, hanem azért is, mert ha így tesztek, akkor megismerkedtek a rendező stílusával, amely hatványozottan tetten érhető legújabb alkotásán, a Drakulics elvtárson, legalábbis a legújabb, az előzőnél sokkal többet mutató trailer alapján. 

Hirdetés

Október legvégén mutatkozik be a hazai mozikban a Drakulics elvtárs című "retró-vámpír-vígjáték" Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili főszereplésével, amelynek történetében a 70-es évek Magyarországában a titkosszolgálat egy hazaérkező, vérszívónak gondolt férfi után nyomoz. A második előzetes még több részletről és jelenetről rántja le a leplet, így ha szeretnétek a moziban meglepődni, akkor hagyjátok ki, de ha nem zavar titeket az ilyesmi, akkor érdemes kattintani: 

A fenti színészeken kívül felbukkan még többek között a filmben Borbély Alexandra, Thuróczy Szabolcs, Balsai Móni, Bödőcs Tibor és Rába Roland is. Október 31-én kiderül, hogy van-e magyar vámpír Lugosi Bélán kívül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.