Hirdetés

Dráma és sci-fi érzékeny elegyét ígéri a Foe előzetese

|

A két Oscar-jelölt ír színész máris tökéletes párosnak tűnik.

Hirdetés

Kijött az Iain Reid regényén alapuló Foe című film első előzetese, amely rögtön zavarba ejti a nézőt. A középtávoli jövőben játszódó történet egy olyan házaspárról szól, akik egy világtól elzárt farmon élik mindennapjaikat. 

A földterület generációk óta a férfi családjához tartozik, így úgy tűnik, semmi sem zavarhatja meg az idillt, ám érkezik egy különleges idegen, aki egy váratlan ajánlattal kavarja fel az állóvizet: Junior, a páros férfitagja egy űrprogramban vehet részt, amely segítene az emberiségnek elhagyni az egyre inkább élhetetlenné váló Földet. Az ajánlat részeként pedig a Henrietta nevű nőre addig egy a párjára kísértetiesen hasonlító robot vigyázna. 

Hirdetés

A Foe rendezője az a Garth Davis, aki korábban a Dev Patel főszereplésével készült Oroszlánnal már nagy sikert aratott, ezt követően pedig Rooney Mara főszereplésével dolgozta fel Mária Magdolna történetét. Legújabb rendezése szintén jó esélyekkel indul, hiszen Saoirse Ronan és Paul Mescal személyében két Oscar-jelölt alakítja majd a legfontosabb szereplőket. Ronan olyan filmekből lehet ismerős, mint a Vágy és vezeklés, a Brooklyn, a Lady Bird vagy a Kisasszonyok, míg Mescal a Normális emberek és az Aftersun főszereplőjeként tett szert szakmai elismertségre. 

A Foe-nak ráadásul magyar vonatkozása is van, hiszen operatőre a többek között a Saul fiát is jegyző Erdély Mátyás volt. Ti ezek alapján kíváncsiak vagytok a filmre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.