Hirdetés

Drámai traileren a Verdák 3

|

A Verdák jövőre érkező harmadik része kapott egy rövidke teasert, de a gyerkőcök ezt látva valószínűleg sírásban fognak kitörni.

Hirdetés

Ugyan megmondták már korábban a Verdák készítői, hogy a harmadik epizód kicsit más lesz - az első két részt dirigáló Joh Lasseter helyére Brian Fee ült - de az alig egy perces trailer még minket is meglepett. Előzetesen annyit lehetett tudni, hogy most Villám McQueen kerül abba a helyzetbe, amibe annak idején Hudson Doki, a teaser pedig ebbe a balesetbe enged egy sejtelmes betekintést.

Hirdetés

Nehéz lenne megmondani, hogy ezt a Disneynél hogyan gondolták, ha azt vesszük, hogy McQueen mennyire gyakori vendége a gyerekszobáknak és a családi mozi délutánoknak. Ezt látva a gyerekek valamelyik mozi előtt jó eséllyel fognak sírva fakadni, de lehet, hogy csak mi látunk rémeket.

Mindenesetre a Verdák 3. része június 17.-étől lesz látható a magyar mozikban és garantáltan a játékboltok polcain is gyakorta futunk össze velük, ha már a Disneynek közel 2 milliárdot fialtak csak a merchandising termékek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.