Hirdetés

Dumbo - hangulatos lett az új előzetes

|

Tim Burton megmutatja, hogy mi fán terem a repülő elefánt. Mi pedig a legújabb trailer megtekintése után mindenképpen látni akarjuk.

Hirdetés

Már a teaser trailer is megpedzegetett néhány érzelmi szálat azoknál, akik a kedves gyermekkori - vagy épp felnőttkori - emlékeik között tartják számon a Disney klasszikus meséjét, a Dumbót, a teljes előzetes azonban egy még ennél is emocionálisabb képet fest az élőszereplős filmről. 

Hirdetés

Tim Burton feldolgozása le sem tagadhatná, hogy ki készítette, ugyanis tetten érhető rajta a stílusa és kézjegyei, a kitaszított, különc kiselefánt figurája pedig tökéletesen passzol az eddigi változatos életművébe. A kultikus rajzfilmből átemelt jelenetek frenetikussága mellett a nívós szereplőgárda (Eva Green, Michael Keaton, Colin Farrell, Danny DeVito) is az új Dumbó pozitívumait erősíti, a stúdió pedig a látványon sem spórolt, így minden esély megvan arra, hogy egy felejthetetlen adaptációt kapjunk. Nézzétek meg a trailert és döntsétek el ti: 

Az élőszereplős Dumbó 2019. március 28-án száll be a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.