Hirdetés

Egy 42 másodperces rajongói előzetes az egész Mátrix 4-et lepipálja

|

A Smith Remembers című rövid kedvcsinálóban megvan mindaz, amit reméltünk volna a megvalósult filmtől.

Hirdetés

Van az a csodálatos és örökérvényű mondás, miszerint a legegyszerűbb ötletek a legnagyszerűbbek. Ez időről időre megerősítésre is kerül, mint amit most Fanmadetrix rövid alkotása is igazol, aki egy 42 másodperces rajongói videót dobott össze egy Mátrix filmhez. A Smith Remembersre (Smith emlékszik) elkeresztelt projekt pont annyit mutat, ami felkelti a franchise ősrajongóinak figyelmét - és reményét -, hogy még mindig lehetne spiritusz ebben a történetben.

Hirdetés

A különböző filmekből, és a Mátrix: Feltámadások trailerének narrálásából összevágott előzetes egy olyan fejezetet promózna be, melyben Smith ügynök (Hugo Weaving) hétköznapi emberként tért volna vissza a Mátrixba, azonban az emlékezetét nem sikerült rendesen kipucolni. Ahogy pedig egyre több emlék visszatér hozzá, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy elkerülhetetlen az újabb csörte Mr. Anderson (Keanu Reeves) és Smith között - csakhogy ezúttal talán pont az utóbbi brillírozna a főhős szerepében?

A gondolatkísérlet azonban a 42. másodperc után megáll, mi pedig szomorúan konstatálhatjuk, hogy ez lehetett volna az a Mátrix-film, ami talán méltó utódja lehetett volna az elsőnek - és amit már biztosan nem kapunk meg a Mátrix: Feltámadások pénzügyi és kritikai buktája után.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.