Hirdetés

Egy animációs Resident Evil-sorozatot is készít a Netflix, amihez már megérkezett az első előzetes!

|

A Netflixre érkező projekt rögtön címet is kapott.

Hirdetés

Még nyáron érkezett a hír, hogy a Netflix élőszereplős Resident Evil-sorozatot készít, ám arra senki nem számított, hogy a streaming szolgáltató ezzel párhuzamosan egy animációs szérián is dolgozik a színfalak mögött. Pedig ez a helyzet, a napokban ugyanis a semmiből tűnt fel a projekt, amihez rögtön egy előzetes is érkezett.

Hirdetés

Az első kedvcsinálót a nemrég megrendezett Tokyo Game Show-n leplezték le a Resident Evil: Infinite Darkness (magyar címén A kaptár: Végtelen sötétség) címet kapó projektről, ami tehát nem egész estés film, hanem sorozat lesz, azonban semmi köze nem lesz a már említett élőszereplős sorozathoz. A főszereplők Leon S. Kennedy és Claire Redfield lesznek, a széria executive producere pedig az a Hiroyuki Kobayashi, aki az első játék óta a franchise fedélzetén tartózkodik. 

A történetről azonban nem derült ki még semmi, ám nem kell sokat várnunk a kész termékre, hiszen a premier 2021-ben esedékes a Netflix kínálatában. Ti várjátok a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.