Hirdetés

Egy kutya négy élete – íme az előzetes!

|

Nem sírok, te sírsz!

Hirdetés

A kutyabolondokból általában az ehhez hasonló filmek kétféle reakciót váltanak ki:

1. Olvadozás, mert a kutyák édesek, okosak, aranyosak, szeretetre méltóak, és hát könyörgöm, kutyák!!!

2. Sírás, mert a bár tudjuk, hogy minden kutya mennybe jut, ezzel együtt azt is tudjuk, hogy nem maradnak velünk örökké.

 

Hirdetés

Az Egy kutya négy élete című film - amelyet W. Bruce Cameron azonos című regényéből adaptáltak - egy kutyus szemszögéből mutatja be az életet, aki azonban többször is újjászületik. Így tulajdonképpen van egy kutyánk, négy különböző testben és élettel, aki próbál rájönni, hogy tulajdonképpen milyen céllal jött is ő a világra.

 

A film rendezője Lasse Hallström (Árvák hercege, Kutyasors), a kutyus hangját pedig Josh Gad (Új csaj, Bérhaverok) kölcsönzi. A főbb szerepekben Dennis Quaid és a Holnapoliszból ismert Britt Robertson látható majd.

Íme az előzetes:

Az Egy kutya négy élete 2017. január 27-én startol a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.