Hirdetés

Egy lélegzetnyire trailer - Párizst elönti a mérges gáz

|

Egy földrengés következtében halálossá válik levegőt venni Párizsban, avagy ilyen lesz egy francia katasztrófafilm.

Hirdetés

Akad néhány olyan francia film, amit sokan katasztrófának tartanak (mint például a Valerian és az ezer bolygó városa, amivel mi nem értünk egyet), de Daniel Roby (Funkytown) rendezése a tervek szerint nem minőségében, hanem témájában lesz pusztító (bár a The Hollywood Reporter cikke szerint egykutya). 

Hirdetés

A Romain Duris és Olga Kurylenko főszereplésével készült "Egy lélegzetnyire" című katasztrófafilmben Franciaország fővárosát hatalmas földrengés rázza meg, aminek következtében mérgező gázok törnek elő a föld alól. Aki életben maradt, az az épületek legfelső szintjein próbálnak meg túlélni elzárva a külvilágtól. Egy házaspár (Duris és Kurylenko) azonban megpróbálja megmenteni a lányukat, aki pár szinttel lejjebb ragadt, mivel különleges betegsége miatt születése óta egy burokban él. Nézzétek meg a film első trailerét, ami lélegzetelállító (bocsi): 

Az Egy lélegzetnyire május 10-én kerül a hazai mozikba. Hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.