Hirdetés

Előzetesen az Egyenesen át

|

A 90-es évek klultfilmjének újrájához megérkezett az első előzetes.

Hirdetés

Joel Schumachert leginkább a Mindörökké Batman, valamint a Batman és Robin kapcsán egy életre megjegyezte magának a filmvilág és azóta is a pokolra kívánja. Pedig olyan feszült mozikat rendezett a 90-es években, mint Az ügyfél, a Ha ölni kell, vagy már az ezredforduló után a Fülke, Colin Farrellel. A rendező fénykorából még ott van az 1990-es Egyenesen át, amelyben orvostan hallgatók a halál utáni létet firtatják, amit azzal érnek el, hogy leállítják egymás szívét, majd újraélesztik őket. Múltjukból felvillanó képek, gyermekkori rémálmok, általuk vagy éppen ellenük elkövetett bűnök jelennek meg, majd öltenek egyre inkább testet.

Hirdetés

Ez alapvetően örök érvényű téma, amihez megéri hozzányúlni és nem is akárki tette ezt, hanem az eredeti svéd A tetovált lány rendezője, Niels Arden Oplev, a főszerepekre pedig olyan fiatalokat nyert meg, mint Ellen Page (Juno, X-Men: Az ellenállás vége), Nina Dobrev (Egy különc srác feljegyzései, Vámpírnaplók), Diego Luna (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, Anyádat is!), vagy James Norton (Happy Valley). Az eredeti darab anno olyan, akkor feltörekvő neveket tudhatott magáénak, mint Julia Roberts, Oliver Platt, Kevin Bacon, William Baldwin, vagy Kiefer Sutherland. Utóbbi szintén fel fog bukkanni az újban is egy professzor szerepében, de mivel eddig nem tisztázott, hogy remake-ről, vagy folytatásról beszélünk, nem kizárt, hogy ugyanabban a szerepben, mint a 27 évvel ezelőttiben, habár ezt egyelőre Nina Dobrev tagadta. A bemutató szeptember 29.-én esedékes, a producerek között pedig Michael Douglast is megtaláljuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.