Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Breaking Bad-film első kedvcsinálója!

|

Melynek közelebb van a premierje, mint gondolnánk.

Hirdetés

Miután a tegnapi napon szivárogni kezdtek az információk a Breaking Bad-filmről, a Netflix jobbnak látta, ha megelőzi a bajt, és ma hajnalban közzétették az első teaser trailert a régóta várt alkotásról, amelyben nem csak a címet, de a premier napját is leleplezték.

Hirdetés

Eszerint pedig már nem is kell sokat várnunk az El Camino: A Breaking Bad Movie érkezésére, hiszen a Vince Gilligan (Breaking Bad, Better Call Saul) által írt és rendezett film október 11-én debütál a Netflix kínálatában, amelyről jelenleg annyit tudunk, hogy Jesse Pinkman (Aaron Paul) lesz a főszereplője, és a sorozat utolsó epizódja után fog játszódni, aki azután, hogy elmenekül a városból, a régi szabadságát szeretné visszaszerezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.