Hirdetés

Elborult előzetesen a Doom Patrol 3. évada

|

A premierdátum is leleplezésre került.

Hirdetés

Az egyik legjobb és legnépszerűbb DC-s sorozattá nőtte ki magát a Doom Patrol az eddig bemutatott két évadával, amely formabontó és elborult megvalósításával sikerült közkedveltté tenni Robotmant (Brendan Fraser), Negative Mant (Matt Bomer), Elasti-Womant (April Bowlby), Crazy Jane-t (Diane Guerrero), Cyborgot (Joivan Wade) és vezetőjüket, Niles Cauldert, a Főnököt (Timothy Dalton) a rajongók számára. Nem csoda hát, hogy érkezik hamarosan a folytatás, amihez most befutott az első előzetes is.

Hirdetés

A következő etap Dorothy és a Gyertyaöntő konfrontációjának tetőpontjánál veszi fel a fonalat, amely egy lesújtó veszteséghez vezet, és amely nehéz válaszút elé állítja a Doom Patrol csapatát, ugyanis mindegyik tagnak szembe kell néznie azzal a kérdéssel, hogy ki ő, és mi akar lenni. A dolgok pedig csak még komplikáltabbá válnak, amikor Madame Rouge (Michelle Gomez) megérkezik egy időgéppel és egy határozott küldetéssel, amelyre bárcsak emlékezni is tudna.

A Doom Patrol 3. évada szeptember 23-án debütál az HBO Max kínálatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.