Hirdetés

Eldurvul a bújócska az All Fun and Games trailerében

|

Újabb gyerekjátékra építkező horrorfilm érkezik.

Hirdetés

Alig egy éve, hogy megkaptuk a Netflixtől a Válassz vagy meghalsz! című csalódást, amit Asa Butterfield sem tudott megmenteni. Úgy tűnik, hogy a színészt viszont nem riasztotta vissza a tavalyi filmjének visszhangja, ugyanis ismét kipróbálja magát a horror zsánerében, aminek alapját ezúttal is egy játék adja. Az All Fun and Games első trailere brutalitást és ijesztegetést ígér, de nem tűnik úgy, mintha nagyobb durranás lenne, mint a Válassz vagy meghalsz! volt.

Hirdetés

A filmet Eren Celeboglu és Ari Costa rendezték, akiknek ez lesz az első filmjük. A trailer sem rejti véka alá, hogy gonosz boszorkányok szellemei térnek vissza egy titokzatos tőrön keresztül, ami megbolondítja a hordozóját - aki történetesen pont Butterfield karaktere lesz. Mellette még ismerős arcként üdvözölhetjük Natalia Dyert a Stranger Thingsből, illetve Benjamin Evan Ainsworth, Laurel Marsden, Keith David és Annabeth Gish is felbukkannak.

Az All Fun and Games szeptember 1-jén debütál az amerikai mozikban, és video-on-demand formátumban is elérhető lesz. Ti felveszitek a bakancslistára a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.