Hirdetés

Élet - hátborzongató lett az új trailer

|

A Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds és Rebecca Ferguson szereplésével készült sci-fi horrorban hőseink idegen életre bukkannak a Marson, csakhogy ünneplés és pezsgőbontás helyett inkább horrorisztikus következményei lesznek a történelmi jelentőségű felfedezésnek.

Hirdetés

Amiben Jake Gyllenhaal játszik, az bizony rossz film nem lehet (hozzá kapcsolódik az egyik legvállalhatóbb játékadaptáció, a Perzsia hercege is) és Daniel Espinosa (Védhetetlen, A 44. gyermek, Instant dohány) sci-fi horrorja, az Élet is kihagyhatatlan darabnak ígérkezik. 

Hirdetés

A Paul Wernick és Rhett Reese (Deadpool, Zombieland) által írt sztoriban a Nemzetközi Űrállomás hattagú legénysége (Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Olga Dihovichnaya, Hiroyuki Sanada és Ariyon Bakere) meglelik a legelső bizonyítékot arra, hogy van élet a Marson, méghozzá egy kicsi, egysejtű organizmus képében. Elkezdik tanulmányozni a mintát, csakhogy nem számolnak azzal, hogy az idegen létforma klasszisokkal veszélyesebb annál, mint gondolták. Erre a cseppet sem elhanyagolható tényre világít rá az Élet vadonatúj, felnőtteknek szóló trailere, amelyben annyira erős a parafaktor, hogy a hideg futkos a hátunkon tőle: 

Az Élet már nem is olyan sokára, március 23-án debütál a hazai mozikban. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.