Hirdetés

Elképesztően látványos és akciódús előzetesen a Vaják 2. évada

|

Új jelenetekben gazdag kedvcsináló érkezett a folytatáshoz.

Hirdetés

Ugyan még mindig több mint egy hónapra van a Netflix egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának, a Vajáknak a visszatérése, azért napról napra csak közelebb kerülünk a folytatás premierjéhez, amelyben tovább követhetjük majd Geralt, Ciri, illetve Yennefer kalandos történetét. Az első kedvcsináló alapján már megbizonyosodhattunk arról, hogy az új részek új szörnyeket és a rajongók számára ismerős helyszíneket, karaktereket hoznak el a nézők számára, a nemrég debütált vadiúj előzetes viszont még ennél is tovább megy, és rengeteg új, látványos, és akcióban gazdag jelenetet leplez le.

Hirdetés

A rajongókat pedig már szeptemberben megnyugtatta a streamingszolgáltató a jövőt illetően, hiszen biztosan elkészül a Vaják 3. évada is, vagyis még egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy teljes adaptációt kapjon a regényfolyam. De ne siessünk ennyire előre. A Vaják 2. évada december 17-én érkezik a Netflix kínálatába.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.