Hirdetés

Ütős előzetest és premierdátumot kapott a Vaják 2. évada és a Vaják anime is

|

Ezen kívül pedig még számos tartalom érkezett a fantasy szériáról, amit most összegyűjtöttünk nektek egy helyre.

Hirdetés

Az este folyamán lezajlott a WitcherCon a Netflix és a CD Projekt RED közös szervezésében, amelynek keretén belül a streamingszolgáltató rengeteg tartalommal és újdonsággal látta el a rajongókat a nagysikerű fantasy-széria folytatásáról. Nem csak a színfalak mögötti videókkal kedveskedtek a nagyközönség számára, hanem többek között felfedték az anime, valamint a régóta várt 2. évad első előzetesét is.

Hirdetés

Elsőként egy közelebbi bepillantást nyerhettünk a színfalak mögé a Yennefert és Cirit alakító színészek, Anya Chalotra és Freya Allan narrálásával, akik nem csak az eddigi tapasztalataikról beszéltek, hanem megosztottak néhány részletet a folytatásról is.

A streamingszolgáltató ezután rögtön belecsapott a lecsóba, és nem csak 2. etap részeinek logóit, hanem azok címeit is felfedte egy hangulatos kis videóban. Majd nem sokkal később befutott az első kedvcsináló a Vesemirre fókuszáló animációs filmhez, a Nightmare of the Wolfhoz is, amely rögtön premierdátumot is kapott: augusztus 23-án jön.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


A végére maradt a legnagyobb durranás, hiszen ekkor debütált az oly sokáig készült 2. évad első, eposzi előzetese, amely nagyrészt a harmadik, a Tündevér című regény feldolgozása lesz, és ami végre valahára bemutató időpontot is kapott: az új részek december 17-én debütálnak a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.