Hirdetés

Előzetes érkezett a Dark producereinek új sorozatához

|

Az Európa a jövőben a borzalmak mellett reményt is ad az emberiségnek.

Hirdetés

Ha nem láttunk még éppen elég disztópiát, akkor itt egy újabb jelentkező! A Netflix ismét összeáll a Dark producereivel és az Európa a jövőben (Tribes of Europa) című sorozattal kalauzol el minket a romlott és tragikus jövőbe.

Sem a magyar, sem az angol cím nem árul zsákbamacskát: 2074-ben járunk, Európa kontinense pedig három törzsből áll. Bár véres háborúk dúlnak és az emberek többségét a hataloméhség és a bosszú hajtja, három testvér, a cselekmény központi karakterei (Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed) a békéért küzdenek, sokszor viszont egymástól távol, kitéve sok-sok veszélynek.

Hirdetés

A széria szülőatyja és megalkotója Philip Koch, a forgatókönyvön pedig Jana Burbach-hal és Benjamin Seilerrel dolgozott együtt. Meglepő módon a történet depresszív felütése ellenére hangsúlyozta Koch, hogy a reménynek és az optimizmusnak is fontos szerepe lesz a cselekmény folyamán:

Észrevettük, hogy minél inkább ki kell emelnünk a reményt és a pozitívumokat. Nem egy radioaktív, posztapokaliptikus környezet megteremtése a cél, ahol minden sarkon ott leselkedik a pusztulás. Ehelyett inkább egy olyan izgalmas világról van szó, amiben mindenkinek ott a lehetőség, hogy egyenesbe jöjjön. Egy új és reményteli kezdet a kontinens számára, ahogy új nevének szimbolikája is mutatja: Europa, angol kiejtéssel.

Az Európa a jövőben február 19-én debütál a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.