Hirdetés

Előzetesen a Dummy, ahol Anna Kendrick egy szexbábuval barátkozik össze

|

A Dummy előzetese után Anna Kendrick helyében mi biztosan kirúgnánk az ügynökünket.

Hirdetés

Anna Kendrick az utóbbi időben elindult azon a pályán, ami nem pusztán beskatulyázhatja az egyébként Oscar-jelölt színésznőt, de még egy életre meg is bélyegezheti. A 2018-as Egy kis szívességig még bátran rá lehetett fogni, hogy bizonyos filmeket csak a pénzért vállalt el. De az utóbbi években rendre meg tudja lepni a rajongótáborát és a nézőket egyaránt, hogy milyen ócska, gagyi és kretén mozikban/sorozatokban tud (fő)szerepelni. A legújabb projektje, a Dummy erre még egy lapáttal rá is tesz.

Hirdetés

A rövid, maximum tíz perces epizódokat bemutató Dummy Codyról (Kendrick), egy szárnyait próbálgató íróról szól, aki miután rádöbben, hogy barátja egy szexbábuval éli ki nem éppen szalonképes hajlamait, összebarátkozik vele. Mármint a bábuval, hiszen az egyszer csak elkezd beszélni. Cody pedig először ódzkodik ettől, majd lassan-lassan a barátjává válik, és együtt mennek bevásárolni, kocsikázni és kirándulni is.

 

Az előzetest látva rengeteg kérdés felcsírázik a nézőben, de mind közül a legsarkalatosabb a miért?. Még Anna Kendrick legnagyobb rajongói is összeborzolják a homlokukat a képsorok láttán, amire csak olaj a tűzre, hogy a vizuális megvalósítás is borzasztóan gagyi. A Dummy sorozat már elérhető a Quibi nevezetű streaming platformon. Ti mit gondoltok, lehet ennél is lejjebb?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.