Hirdetés

Előzetesen az időutazó Seth Rogen, akit a kovászos uborka tartósított

|

Az An American Pickle címre keresztelt filmben nem egy, hanem rögtön kettő Seth Rogent is kapunk.

Hirdetés

Vannak olyan filmes alkotók, akik saját magukra szeretnének licitálni az újabb és újabb mozijukkal - már ami az őrültséget és a bevállalósságot illeti. Seth Rogen (számos közeli haverjával egyetemben) ezek közé az emberek közé tartozik. Ennek ékes példája a legújabb filmjének, az An American Pickle-nek (Egy amerikai uborka?) az előzetese, amiben Rogen úgy lesz időutazó, hogy beleesik egy dézsányi zöldség közé.

Hirdetés

A 20. század elején a zsidó Herschel (Rogen), aki boldogan él feleségével, egyik nap munka közben megcsúszik és elmerül a kovászos uborkák között (habár lehet nem is kovászos, erre még nem derült fény). És ahelyett, hogy valaki kimentette volna onnan, kereken 100 évig ott hagyták, nem is nyúltak hozzá, mikor is Herschel felébredt. Az uborkás lé tökéletesen tartósította az egész testét, így semmi baja nem esett. Miután felébredt, nem találja helyét a modern világban, főleg azután nem, hogy találkozott 100 évvel későbbi leszármazottjával, akivel nem igen találnak közös nevezőre.

 

Az An American Pickle az eddig operatőri munkákat végző Brandon Trost debütáló rendezése lesz, ami idén augusztus 6-tól érhető majd el az HBO Max digitális könyvtárában. Ti bepróbáljátok ezt az őrültséget?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.