Hirdetés

Előzetesen Bruce Willis egyik utolsó filmje, a Paradise Ciy

|

Akad még cím a színész tarsolyában, ebben ráadásul John Travoltával együtt szerepel.

Hirdetés

Bár idén márciusban betegség következtében vissza kellett vonulnia a színészkedéstől Bruce Willisnek, a tényleges búcsúja még kicsit odébb van. Visszavonulásának idején ugyanis a színésznek még nyolc befejezett filmje maradt talonban, amelyeket szép lassan csepegtetnek majd el nekünk a stúdiók még jövőre is.

Ezek közül az egyik lesz a Paradise City, amely viszont már most novemberben debütál, és amelyhez nemrég megkaptuk az első előzetest.

Hirdetés

A film a Willis által alakított Ian Swan fejvadász történetét meséli el, akit egy akció során lelőnek és nyoma vész Hawaii második legnagyobb szigetén, Mauin. Feltételezett halála után Swan fia, Ryan (Blake Jenner), és volt társa összefognak egy helyi nyomozóval, hogy megtalálják a gyilkosokat.

Amikor azonban Ryan és csapatának útját a kegyetlen és könyörtelen helyi maffiavezér (John Travolta képében) keresztezi, úgy tűnik, hogy minden remény elveszett. Ám a trió hamarosan eljut az elszigetelt Paradise City nevű szigetközösségbe, ahol egy váratlan szövetségessel találkoznak, aki mindent megváltoztathat.

A Paradise City 2022. november 11-én érkezik mozikba, digitálisan és VOD szolgáltatásokra egyszerre. Egyelőre nem tudni, hogy hozzánk milyen formában érkezik meg. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.